O NAMA

Autocentar Kos d.o.o. u grupaciji je tvrtke Kos transporti d.o.o. iz Varaždina posluje od 2002. U 2006.g. od trgovine rezervnih dijelova i vulkanizacije prerasla je u ovlašteni Bosch Car servis specijaliziran za servisiranje i dijagnostiku svih marki vozila. Ljubazno i stručno osoblje stalnim usavršavanjem i školovanjem je osposobljeno za servisiranje svih marki i modela vozila. Od srpnja 2006.g. Autocentar Kos postaje ovlašteni servis za vozila marke KIA i SsangYong za područje Varaždinske županije. KIA kao renomirani Korejski proizvođač automobila u zadnjih desetak godina je izuzetno napredovala u polju osobnih vozila za široke mase ističući se vrhunskom kvalitetom i dizajnom vozila.

Izuzetnim poslovnim zalaganjem te željom za rašću u automobilskoj branši početkom 2007. godine Autocentar Kos dobiva koncesiju za prodaju i servisiranje vozila marke Renault za područje Varaždinske i Koprivničke županije (2010.), te koncesiju za prodaju i servisiranje vozila marke Dacia za Varaždinsku, Međimursku i Koprivničku županiju (2010). Odličnim rezultatom za poslovne korisnike u sklopu koncesije posluje ogranak PRO + u kojem se posebna pažnja pridaje tvrtkama, flotnoj prodaji te briga oko održavanja gospodarskih vozila. Krajem lipnja 2012 godine Autocentar Kos d.o.o. dobiva koncesiju Nissan za područje Varaždinske, Koprivničko-Križevačke i Međimurske županije.

Stalnim usavršavanjem i školovanjem prodajnog i servisnog osoblja pratimo sve trendove rasta i želja naših kupaca, poslovnih partnera i prijatelja. Firma posjeduje ISO certifikat 9001 koji radi u svrhu zadovoljstva naših korisnika usluga.

Tražite osiguranje po mjeri?

Kontaktirajte nas!

Web by eSENTIO